PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImVrc3RyYXNlbnMuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Якою має бути норма порції?

13.05.2016

Щоб провести експеримент, Валерій Ославський відправився на фестиваль вуличної їжі, адже саме тут знаходиться велика кількість смакоти, від якої важко відмовитися. Спеціаліст вирішив розповісти українцям, якою має бути норма прийому їжі.

4

Як же визначити розмір порції? У цьому допоможе рука. Необхідна порція білка, наприклад, – розміром з долоню, порція овочів – з кулак, порція хліба, печива та інших вуглеводів – зі жменю.

3

Від одноразової печії краще позбавлятися ліками, а в разі постійної – звернутися до лікаря.

Запах відрижки означає:

  • гнильний або ацетоновий – погане травлення;
  • кислий – підвищена кислотність;
  •  гіркий – викид жовчі з дванадцятипалої кишки у шлунок.

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: